Steun ons

Als vrijwilligersorganisatie kunnen wij uw steun goed gebruiken.
Wij ontvangen geen financiële steun van de overheid, ook niet bij onze inzet bij een urgente vermissing.

Hoe kunt u ons steunen?

 • Word Donateur
  Hoe kunt u financieel helpen? Door een eenmalige gift op rekeningnummer NL59INGB0006660239 t.n.v. RHCN Reddingshonden te storten.
  Stel uw vraag over doneren aan ons bestuur Klik hier
 • Word sponsor
  De hulp die de Stichting RHCN Reddingshonden biedt bij vermissingen en calamiteiten is in principe belangeloos en kosteloos. Wij zijn dus erg afhankelijk van giften door donateurs en sponsoren om dit vrijwilligerswerk uit te kunnen blijven voeren. Onze vrijwilligers doen dit werk gratis maar er zijn uiteraard kosten mee gemoeid.
 • Word goederen sponsor
  Voor de opleiding en de training van honden en hun geleiders tot inzetbare reddingshonden teams hebben wij vele materiële wensen, zoals: Universele hondentuigen, honden lijnen in verschillende maten, GPS Track- en train system, GPS loggers voor de inzetbare honden, universele en beschermende kleding, paraplu’s, mobiele communicatie post (aanhangwagen), partytent, etc.
  Goederen sponsor worden Klik hier
 • Word locatie sponsor
  Om goed te kunnen trainen en inzetbaar te kunnen zijn hebben wij trainingslocaties nodig. Panden, sloopterreinen, diverse industriegebieden, bospercelen e.d. Het blijft een geschenk als een bedrijf hun terrein beschikbaar wil stellen als train locatie. Uiteraard zijn wij zuinig en respectvol op het openstellen van het terrein en het vertrouwen wat in ons wordt gesteld.
  Locatie sponsor worden Klik hier

Reddingshonden Centraal Nederland is door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling, ANBI. Dit houdt in dat uw bijdrage aftrekbaar is. Voor meer informatie over ANBI vindt u hier

RHCN reddingshonden biedt hulp bij vermissingen en calamiteiten. De combinaties doen dit werk vrijwillig en onze hulp is daardoor kosteloos.
De opleiding en training van de combinaties kost veel geld. Om dit werk op professionele wijze te kunnen blijven doen en hoge kwaliteit te leveren, hebben wij uw steun financiële en in natura hard nodig.

Als u ons wilt helpen, op welk gebied dan ook, kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden: Karina Henken of Lucy Mons.